Meteoor 39 | Klazienaveen | 06-13962050
06-13962050

Remeha Hybride Plus

De Tzerra HP is een slimme combinatie van een duurzame warmtepomp met de vertrouwde Tzerra Plus cv-ketel.  Het binnendeel is een slanke zuil en bevat de Tzerra Plus cv-ketel, de regelaar en de buffertank. Het Plug-and-Play systeem zorgt voor een snelle en eenvoudige installatie.

Door gebruik te maken van omgevingsenergie haalt de warmtepomp een bijzonder hoog rendement. In een buffertank wordt de uit de omgeving gewonnen energie opgeslagen. Deze warmte wordt vervolgens gebruikt voor het verwarmen van de woning of het voorverwarmen van het tapwater. Bij onvoldoende warmtetoelevering door de warmtepomp springt de cv-ketel bij waardoor je comfortabel en zorgeloos kan genieten van verwarming en warm water.

De Tzerra HP bestaat uit een aantal componenten: de Tzerra Plus cv-ketel, de warmtepomp en het binnendeel met hierin de regelaar en de tank. De buffertank heeft een inhoud van 40 liter. Het geheel is ondergebracht in een slanke zuil met aan de bovenzijde ruimte voor de cv-ketel.

Tzerra Plus cv-ketel

De Tzerra Plus is uitgerust met een energiezuinige warmtewisselaar van duurzaam gietaluminium, met een ultra snelle reactietijd. Hierdoor hoef je nauwelijks te wachten op warm water en ben je zeker van constante temperaturen. Heb je al een Remeha cv-ketel? Dan is de Hybrid Plus de oplossing.

Lage stookkosten

De RemaCAL regelaar, welke in de zuil is verwerkt, zorgt er voor dat de hybride installatie onder alle omstandigheden met zo laag mogelijke stookkosten werkt, zonder dat dit ten kosten gaat van het comfort. Je vult zelf de stroom- en gasprijs in en de regelaar berekent zelf of de omstandigheden gunstig zijn voor de warmtepomp of dat beter de gasketel kan worden ingeschakeld. De stroom- en gasprijs is eenvoudig aan te passen waardoor ook de toekomstige ontwikkeling in de prijzen flexibel zijn op te vangen. Indien de stroomprijzen verder dalen door het toegenomen aandeel duurzaam opgewekte stroom neemt het aantal draaiuren van de warmtepomp toe waardoor je optimaal kunt blijven profiteren.

Eenvoudige en snelle installatie

Remeha heeft gekozen voor een Monobloc warmtepomp. Deze stille, compacte krachtbron wordt buiten opgesteld, haalt energie uit de buitenlucht en levert warm water. Door zijn hoge efficiëntie levert hij ook bij lage buitentemperaturen nog voldoende warmte. De Monobloc warmtepomp is eenvoudig en snel te installeren.

Ingebouwde buffertank

De ranke zuil bevat een watertank van 40 liter. Door de extra warmtewisselaar in de tank, beschik je snel over grote hoeveelheid duurzaam verwarmd warm water.

De gewenste kamertemperatuur is eenvoudig in te stellen met de iSense kamerthermostaat.

 • afbeelding van Remeha Hybride Plus
 • afbeelding van Remeha Hybride Plus
 • afbeelding van Remeha Hybride Plus
 • afbeelding van Remeha Hybride Plus

Onze diensten

Verwarming

CV-ketels, radiatoren, vloerverwarming

Lees verder >
Loodgieterswerk

Gas, water, riool, sanitair aanleg en onderhoud

Lees verder >
Duurzaam

Warmtepompen, pellet cv-ketels, zonneboiler

Lees verder >

Een greep uit onze producten

Ketels
Ketels

Is uw oude cv-ketel aan vervanging toe, welke kies je dan. Als u een nieuwe....

Bekijk assortiment >
Thermostaten
Thermostaten

In uw huis wilt u genieten van zoveel mogelijk comfort. Welke manier van regelen....

Bekijk assortiment >
Duurzaam
Duurzaam

Steeds meer mensen kiezen voor energiezuinige en duurzame energiebronnen. Je....

Bekijk assortiment >
Sanitair
Sanitair

Op sanitair gebied is er heelveel keuze in producten en designs. Op deze pagina....

Bekijk assortiment >

Vakman!

Bertwin is echt een vakman en lost elke storing op. Tevens legt hij nieuwe leidingen en voorzieningen zeer nauwgezet aan. Iedereen kunt gerust een beroep om hem doen! - Ronald Menges

Recent werk

 • Foto Vloerverwarmingsysteem
 • Foto Verbouwing woning Emmen
 • Foto Verbouwing badkamer Klazienaveen
 • Foto Nieuwbouw woning Klazienaveen

Laatste nieuws

20 / 12 / 2016 Nieuwe website, ook voor mobiel!

Vanaf vandaag is onze nieuwe website online! Deze website is modern vormgegeven en voorzien van nog meer informatie en foto’s als onze vorige website. Ook voor mobiel De nieuwe....

Lees verder >
17 / 10 / 2015 €100 tot €350 retour bij Nefit

Nefit. Zo easy kan het zijn. Wegens succes herhaald!Ook dit stookseizien is het weer heel makkelijk Kiezen. Met de populaire TrendLine II, Nefit Easy en andere energiebesparende combinaties.....

Lees verder >
29 / 09 / 2015 Remeha actie

Vervang je oude cv-ketel voordat je in de kou zit Nu tot € 300,- voordeel Huh? Korting tot wel € 300,-?! Jazeker! Van 1 oktober 2015 tot en met 29 februari 2016 krijg je....

Lees verder >

Merken waar we o.a. mee werken

 • Grohe
 • Intergas
 • Remeha
 • Nefit
 • Sphinx
 • Villeroy & Boch