Meteoor 39 | Klazienaveen | 06-13962050
06-13962050

Geberit inbouwreservoirs

De klassieker van de moderne badkamerinstallatie
Geberit inbouwreservoirs zijn klassiekers van de moderne badkamerinstallatie en er zijn sinds meer dan 40 jaar wereldwijd miljoenen exemplaren in gebruik. Ze staan bekend om hun spreekwoordelijke betrouwbaarheid. Wij testen elk spoelreservoir voor de aflevering op dichtheid. En met een gegarandeerde leverbaarheid van onderdelen gedurende 25 jaar hebt u voor lange tijd de zekerheid dat uw sanitairinstallateur de techniek ook op lange termijn in werking houdt. Met grote en kleine spoeling, spoel/stop-functie en regelbare spoelhoeveelheden hebben wij de spoelingen waterbesparend gemaakt.

Voorbereid voor de toekomst van de badkamer
De elementen voor wc’s hebben een mantelbuis voor de wateraansluiting van Geberit AquaClean apparaten. Hiermee kan uw sanitairinstallateur op elk moment Geberit AquaClean, de wc waarmee u met water wordt gereinigd, installeren. Enkele elementen voor wc’s zijn ook voorbereid voor de Geberit DuoFresh geurzuivering, die luchtjes direct in de wc-keramiek opneemt en elimineert.

Beschikbaar voor alle Geberit installatiesystemen
Geberit inbouwreservoirs zijn beschikbaar voor alle Geberit installatiesystemen en kunnen met veel Geberit bedieningsplaten worden gecombineerd. Bij de keus van de wc-keramiek bent u vrij – praktisch alle gebruikelijke modellen kunnen gemonteerd worden.

Bedieningsplaten voor inbouwreservoirs

Geberit bedieningsplaten zien er niet alleen geweldig uit – hun veelzijdige functies, die onder andere bestaan uit geïntegreerde geurafzuiging in de Geberit Sigma40 bedieningsplaat, zijn andere redenen waarom ze erg gewild zijn. Er zijn drie verschillende inbouwreservoirs beschikbaar, voorzien van verschillende eigenschappen en bijzondere structurele vereisten: Sigma, Omega en Delta.

Innovatieve functies

Geberit bedieningsplaten combineren intelligente functies met comfort en zorgen voor een verhoogd gevoel van frisheid en hygiëne in de badkamer: touchfree functies, een toiletblokhouder, geurafzuiging, elegante kleuren en de optie voor vlak in de wand geïntegreerde bedieningsplaten.

Toiletbediening op afstand

Deze ultra kleine toiletbediening is iets wat u alleen in het assortiment van Geberit vindt. Ze kunnen overal worden geplaatst, waarmee het maximale flexibiliteit biedt.

92% van de mensen denkt dat geuren effect hebben op hoe we ons voelen.

 

Er zijn verschillende manieren om van vieze luchtjes op het toilet af te komen. U kunt bijvoorbeeld een verfrissingsspray gebruiken, of als u de mogelijkheid heeft kunt u een raam open zetten. Het resultaat - geen bevredigende oplossing!

Maar wij hebben de oplossing voor u!
Voer de geur af en reinig de lucht met Geberit DuoFresh.

Verwijdert geurtjes bij de bron

Geberit DuoFresh verwijdert vieze geurtjes rechtstreeks uit het closet en zuivert ze met een actief koolstoffilter, die verborgen zit achter de Geberit Sigma40 bedieningsplaat. Het systeem werkt los van ventilatiesystemen. Meer nog: het bespaart zelfs energie, want u kunt de ramen tijdens de winter gesloten houden.

DuoFresh werkt heel eenvoudig

Het geheim zit verborgen achter de muur:
met één druk op de knop wordt het energiebesparende geurzuiveringsonderdeel ingeschakeld. Na 10 minuten schakelt het automatisch weer uit, maar het kan ook handmatig gestopt worden. Deze oplossing gaat verder dan luchtverfrissers, die geuren alleen camoufleren.

 

 • afbeelding van Geberit inbouwreservoirs
 • afbeelding van Geberit inbouwreservoirs
 • afbeelding van Geberit inbouwreservoirs
 • afbeelding van Geberit inbouwreservoirs

Onze diensten

Verwarming

CV-ketels, radiatoren, vloerverwarming

Lees verder >
Loodgieterswerk

Gas, water, riool, sanitair aanleg en onderhoud

Lees verder >
Duurzaam

Warmtepompen, pellet cv-ketels, zonneboiler

Lees verder >

Een greep uit onze producten

Ketels
Ketels

Is uw oude cv-ketel aan vervanging toe, welke kies je dan. Als u een nieuwe....

Bekijk assortiment >
Thermostaten
Thermostaten

In uw huis wilt u genieten van zoveel mogelijk comfort. Welke manier van regelen....

Bekijk assortiment >
Duurzaam
Duurzaam

Steeds meer mensen kiezen voor energiezuinige en duurzame energiebronnen. Je....

Bekijk assortiment >
Sanitair
Sanitair

Op sanitair gebied is er heelveel keuze in producten en designs. Op deze pagina....

Bekijk assortiment >

Vakman!

Bertwin is echt een vakman en lost elke storing op. Tevens legt hij nieuwe leidingen en voorzieningen zeer nauwgezet aan. Iedereen kunt gerust een beroep om hem doen! - Ronald Menges

Recent werk

 • Foto Geplaatste airco splitunt.
 • Foto Zinken dakgoot
 • Foto Verbouwing badkamer Emmen
 • Foto Verbouwing badkamer Klazienaveen

Laatste nieuws

20 / 12 / 2016 Nieuwe website, ook voor mobiel!

Vanaf vandaag is onze nieuwe website online! Deze website is modern vormgegeven en voorzien van nog meer informatie en foto’s als onze vorige website. Ook voor mobiel De nieuwe....

Lees verder >
17 / 10 / 2015 €100 tot €350 retour bij Nefit

Nefit. Zo easy kan het zijn. Wegens succes herhaald!Ook dit stookseizien is het weer heel makkelijk Kiezen. Met de populaire TrendLine II, Nefit Easy en andere energiebesparende combinaties.....

Lees verder >
29 / 09 / 2015 Remeha actie

Vervang je oude cv-ketel voordat je in de kou zit Nu tot € 300,- voordeel Huh? Korting tot wel € 300,-?! Jazeker! Van 1 oktober 2015 tot en met 29 februari 2016 krijg je....

Lees verder >

Merken waar we o.a. mee werken

 • Grohe
 • Intergas
 • Remeha
 • Nefit
 • Sphinx
 • Villeroy & Boch