Meteoor 39 | Klazienaveen | 06 13 96 20 50
06 13 96 20 50

Verwarming

CV-ketel

Een nieuwe verwarming ketel aanschaffen is eenvoudiger gezegd dan gedaan. Bij het aanschaffen van een nieuwe verwarming ketel moet u rekening houden met uw woon situatie, woont u in een reguliere eengezinswoning of heeft u een vrijstaande villa.

En dan het vermogen van het warmwater. Hiermee moet u rekening houden of u veel warmwater gebruikt (groot gezin, stort douch/rainshouwer of bad) of dat uw situatie geschikt is voor een kleiner warmwater vermogen (standaard douche).

Voor verwarming ketels werken wij bij voorkeur met gerenommeerde merken zoals Nefit, Remeha en Intergas. 

Bent u toe aan een nieuwe verwarming ketel , neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend offerte.

Vloerverwarming

Steeds meer mensen kiezen voor vloerverwarming. De voordelen hiervoor zijn dan ook zeer duidelijk. 

Vloerverwarming geeft in de eerste plaats de meest gelijkmatige en behaaglijke warmte. Vloerverwarming is op basis van lage temperatuur verwarming, dat houd in minder gas verbruik bij een Hr-ketel. Vloerverwarming is zeer geschikt in combinatie met een warmtepomp.

Radiatoren

Het meest voorkomende verwarming systeem is met radiatoren. Bij de aanschaf van radiatoren moet rekening worden gehouden met welke geschikt is voor uw woning/systeem, hoe groot moet de capaciteit zijn en waar de moet de radiator komen (plaats).

Bij een nieuw aan te leggen systeem kunt u er voor kiezen om dit te doen op basis van een lage temperatuur verwarming (LTV). Dit houdt in dat de verwarming ketel niet op 80/60°C stookt maar op 50/30°C. 

De voordelen hiervan zijn dat een Hr-ketel een hoger rendement heeft, er minder gas nodig is, dat er minder temperatuurfluctuaties voorkomen en veiliger door lagere temperatuur.

Voor radiatoren werken wij bij voorkeur met gerenommeerde merken zoals Henrad, Radson, Jaga en Vasco.

Onze diensten

Verwarming

CV-ketels, radiatoren, vloerverwarming

Lees verder >
Loodgieterswerk

Gas, water, riool, sanitair aanleg en onderhoud

Lees verder >
Duurzaam

Warmtepompen, pellet cv-ketels, zonneboiler

Lees verder >

Ons werk

Merken waar we o.a. mee werken

  • Grohe
  • Intergas
  • Remeha
  • Nefit
  • Sphinx
  • Villeroy & Boch